Τρίτη 13 Μαΐου 2008

2η ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ:


Με χαρά περιμένω να σας δω, φίλοι μου, σε μια πολύχρωμη πολυεθνική κι εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει γιορτή.

INFO:

Την Κυριακή 8 Ιούνη θα γίνει η 2η Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, στο Ανοιχτό Θέατρο του Λόφου Κολωνού. Μια γιορτή συνύπαρξης, αλληλεγγύης και κοινού αγώνα, ντόπιων και μεταναστών.
· Από τις 6 το απόγευμα προγραμματίζονται συζητήσεις της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» για τη φετινή ένταση της ρατσιστικής βίας και το αντιρατσιστικό κίνημα. Ακόμα, για τους μετανάστες εργάτες μετά από τα γεγονότα της Μανωλάδας.
· Στον φιλόξενο χώρο του Λόφου Κολωνού, θα στηθούν εκθέσεις φωτογραφίας και αντιρατσιστικού βιβλίου, δρώμενα και προβολές.
· Η Γιορτή θα κλείσει με συναυλία από μετανάστες και έλληνες καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα που συμμετέχουν εθελοντικά.
· Συμμετέχουν κοινότητες και σύλλογοι μεταναστών και προσφύγων, συνδικαλιστικοί φορείς και κινήσεις δικαιωμάτων, φοιτητικές και μαθητικές ομάδες.

Κεντρικό σύνθημα της φετινής 2ης Γιορτής:
«…ίσα δικαιώματα στους μετανάστες, καλύτερη ζωή για όλους…»

Η είσοδος ενίσχυσης κοστίζει 6 €.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε τα Σαββατοκύριακα στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών (Άργους 145 - Κολωνός).
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210-5130373 (Σαββατοκύριακα), 210-3306286 (Καθημερινές) & 69763945

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ksm.gr/